Pannendak Vervangen voor een Eerlijke Prijs

Laat uw Pannendak tot in Perfectie Renoveren door Prins Dakonderhoud

Controleer of wij een Dakdekker bij u in de Buurt hebben:

Aanvraag bijna voltooid:

0 %
Tevredenheidsgarantie
24/ 0
Bereikbaar
0 +
Tevreden klanten

Is uw Dak aan vervanging toe? Onze specialisten leggen u graag alles uit!

Soms komt het voor dat de dakpannen breken, de panlatten gaan rotten of barsten, of de nokvorsten worden gebroken. Dit gebeurt vooral op oudere daken. Als deze nokvorsten van cement zijn gemaakt, of als het dak is afgedekt met sneldekkers, wordt het voegmiddel poreus, waardoor bovengenoemde problemen voor kunnen komen. Langdurige regenval zorgt voor mos en algen op de dakpannen en zelfs water kan inslaan. Dit kan daklekkage veroorzaken. Dit kan verkleuring veroorzaken, maar het tast ook de dakconstructie aan. Meestal zijn echter niet alle dakpannen beschadigd, dus hoeft er maar een deel vervangen te worden.

Levensduur Pannendak

Een pannendak kent een lange levensduur, afhankelijk van het type pan, tussen de 30-50 jaar. Echter kan het dak net als alle andere componenten van uw huis, ook van tijd tot tijd onderhoud, reparatie of vervanging nodig hebben. Het kan voorkomen dat uw dakpannen toe zijn aan vernieuwing als ze bijvoorbeeld poreus raken. Dit zou voor vervelende situaties zoals lekkages kunnen zorgen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Laat daarom tijdig uw dak controleren middels een Dakinspectie

Wanneer is uw Dak aan Vernieuwing toe?

Heeft u geen idee of uw dakpannen aan vernieuwing toe zijn? Maak dan een afspraak met Prins Dakonderhoud voor een Gratis Dakinspectie op locatie, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wacht niet te lang met onderhoud en reparatie aan uw dak. De dakpannen zorgen namelijk voor bescherming van het dak. Missen er dakpannen, zijn dakpannen poreus of stuk, dan kan dit leiden tot lekkages of kan de dakconstructie worden aangetast. Voorkomen is in dit geval beter dan genezen.

Het Dak Renoveren

Een dak kan op veel manieren beschadigd raken. Het moet namelijk de woning beschermen tegen slecht weer. Bij extreme weersomstandigheden kunnen dakpannen beschadigd raken waardoor er zelfs een lekkage kan ontstaan. Het is belangrijk dat het dak goed wordt onderhouden zodat er geen verdere schade aan de woning wordt gericht. Waterschade kan namelijk erg duur zijn om te repareren. Wanneer je schade aan het dak hebt ontdekt, is het belangrijk om direct contact met ons op te nemen zodat wij de schade zo snel mogelijk kunnen repareren. Door telefonisch contact met ons op te nemen, kunnen we binnen 24 uur al op locatie komen om de schade te inspecteren. We zullen vervolgens een offerte voor je maken voor het renoveren van het dak.

Uw dak laten renoveren? Vraag direct een Gratis Dakinspectie aan.

Wilt u uw pannendak laten renoveren? Dan kunt u bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen! Wij rekenen geen kosten voor het maken van een vrijblijvende offerte. Wij komen graag bij u langs om:

  • Uw dak te inspecteren. Vooraf bekijken we alle gebreken zodat wij weten wat wij kunnen verwachten voordat we een nieuw dak plaatsen.
  • Het materiaal bekijken. Wij kijken vooraf welk materiaal er nodig is om uw dak te herstellen of te vernieuwen.
  • Kennis te maken met u. Graag maken wij eerst kennis met u zodat u weet met wie u te maken heeft voor de renovatie van uw dak.

Vraag direct een Gratis Dakinspectie aan met een daarbij behorende vrijblijvende offerte.