Waarom is vogelwering op het dak nodig?

Vogelwering aanbrengen

Last van vogels op uw dak? Vogels kunnen uw huis een lekker natuurlijke sfeer geven. Helaas is het minder fijn als ze op uw dak vertoeven. Vogels kunnen uw dakpannen en dakbedekking namelijk beschadigen, of nesten bouwen in uw dak. Dit kan zorgen voor geluid- en stankoverlast, en bovendien schade en gevaarlijke situaties opleveren. Kies daarom voor de vogelvriendelijke vogelwering van Prins Dakonderhoud en wij zorgen voor een dier- en dakvriendelijke oplossing.

Waarom is vogelwering nodig?

Vogels kunnen op veel verschillende plekken zitten, om uit te rusten, te nestelen, de omgeving in de gate te houden of om naar voedsel te zoeken. Toch is uw dak niet de plaats waar u vogels wilt hebben. Door hun plotselinge bewegingen kunnen ze schade aanrichten aan uw dakpannen en bedekking, die weer tot lekkage kan leiden. Ook kunnen ze onder uw dak kruipen om te nestelen, wat veel herrie en stank veroorzaakt. Vogelwering zorgt ervoor dat uw dak voor vogels wordt afgesloten en dat zij er niet meer op kunnen landen. Een ideale oplossing dus.

Vraag een Vrijblijvende Offerte aan

Heeft u last van vogels op het dak en wilt u vogelwering laten aanbrengen. Vraag dan nu hier een gratis en vrijblijvende offerte aan, waarbij we gratis komen kijken naar uw dak, eventuele schade inventariseren en uw vogelwering inmeten. Weet u nog niet of vogelwering voor u een optie is? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor vragen en advies.

Vermoedt u dat er al schade is door vogels op uw dak? Vraag dan een gratis dakinspectie aan, zodat wij de schade op kunnen sporen en kunnen verhelpen. Mochten we inderdaad schade vinden, dan stellen we vrijblijvend een offerte op voor de reparatie. Ook overleggen we met u of vogelwering een manier is om in de toekomst problemen te voorkomen. Zo zorgen wij altijd goed voor uw dak.