Heeft u momenteel last van een daklekkage?

Laat uw daklekkage vandaag nog oplossen door onze experts!
Binnen 3 uur ter plaatse!

Bekijk of wij een Dakdekker in de Buurt hebben:

Jaar Ervaring
0 +
Jaar Garantie
0
Tevreden Klanten
0 +

Last van een daklekkage?

Een droog dak boven het hoofd is een van de basisbehoeften van het leven. Een lekkage komt daarbij natuurlijk altijd onverwacht en zorgt daarbij altijd voor onverwachte kosten. Deze lekkage wilt u natuurlijk zo snel mogelijk hebben opgelost om gevolgschade te voorkomen. Indien u last heeft van een daklekkage wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. 

Als u spoed heeft kunnen wij binnen 3 uur ter plaatse op het moment dat u last heeft van een Daklekkage. Neem dus direct contact op voor het oplossen van uw lekkage. Dit kan door ons te bellen op ons spoednummer: 0653758321 of door ons formulier in te vullen.

Hoe gaan wij te werk bij een daklekkage?

Op het moment dat u last heeft van een daklekkage en contact met ons opneemt ondernemen wij de volgende stappen:

  1. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 3 uur ter plaatse zijn.
  2. De situatie van het dak en de lekkagepunten worden in kaart gebracht.
  3. De bevindingen worden met u besproken.
  4. Wij brengen een offerte uit voor het oplossen van de daklekkage.
  5. Indien u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om de lekkage op te lossen.

Wilt u vandaag nog een waterdicht dak? Laat uw daklekkage dan oplossen door Prins Dakonderhoud. Vraag direct een Vrijblijvende Offerte aan.

Dak herstellen bij een daklekkage

Het is belangrijk dat er bij een daklekkage snel wordt gehandelt. Naast het plaatsen van emmers is het handig om zelf het dak op te gaan en te kijken naar de ernst van de lekkage. Als de lekkage van een bepaald punt af komt kunt u erover nadenken om tijdelijk een zeil over uw dak heen te plaatsen. Zo voorkomt u meer schade aan uw dak totdat er een ervaren dakdekker is langs geweest. Durft u het dak niet op of is er nog een hevige regenval? Wacht dan tot een ervaren dakdekker is langs geweest om de staat van uw dak te bekijken, waarbij u eventuele herstelwerkzaamheden kunt bespreken, zonder dat u zelf risico’s loopt.

Laat uw daklekkage met spoed oplossen!

Dus heeft u last van een Daklekkage? Neem dan direct contact op met onze spoedservice zodat deze vandaag nog wordt opgelost. Bij een Daklekkage kunt u ons 24/7 Bereiken, waarna wij ervoor zorgen dat wij binnen 3 uur ter plaatse zijn. Wacht niet te snel en zorg ervoor dat uw lekkage wordt opgelost!