Bitumen dakbedekking laten vervangen

Prins Dakonderhoud is de expert op het gebied van platte daken van renovatie tot reparatie. Laat uw dak direct bekijken door een expert.

Bekijk of wij een Dakdekker in uw Buurt hebben

Aanvraag bijna voltooid:

0 +
Jaar Ervaring
0
Jaar Garantie
0 +
Tevreden Klanten

Bitumen Dakbedekking aan Vervanging toe?

Vooral op platte daken is bitumen dakbedekking een populair materiaal. Bitumen, ook wel bekend als roofing of dakleer is een materiaal dat makkelijk aan te brengen en te repareren is en goed te combineren valt met isolatiemateriaal. Het is goed vochtbestendig en relatief goedkoop.

Bitumen is een materiaal gemaakt uit aardolie, waaraan polyester of glasvlies is toegevoegd. Door de toevoeging van kunststofvezels is het elastischer dan traditioneel dakleer. Het wordt geleverd in rollen, die wij op uw dak aan elkaar branden.

Onze dakdekkers hebben meer dan 27 jaar ervaring met platte bitumen daken. Op professionele wijze wordt uw dak van nieuwe dakbedekking voorzien. 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Vraag dan direct een Vrijblijvende Offerte aan, zodat wij u persoonlijk te woord kunnen staan.

Voordelen van Bitumen Dakbedekking:

Bitumen Dak Repareren of Renoveren?

Wilt u een Bitumen Dak aanbrengen of repareren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met onze ruime ervaring op het gebied van platte daken kunnen wij u van dienst zijn met al uw vraagstukken rondom uw bitumen dak. Heeft u last van een lekkage, wilt u het dak repareren of isoleren? Twijfel niet en vraag direct een Bitumen Dakexpert aan. Wij Rekenen GEEN Kosten voor het Opstellen van een Vrijblijvende Offerte

Vrijblijvende Offerte Aanvragen voor het Platte Dak

Voor de dakbedekking plat dak is er eigenlijk maar één oplossing de beste en dat is een bitumen dak. Helaas is dit geen klus die u eenvoudig zelf kan uitvoeren. Gelukkig kan u hiervoor de specialisten van Prins Dakonderhoud inschakelen. Wij helpen u graag bij een bitumen dak plaatsen. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan via onze website voor meer informatie.